Termeni si Conditii CodPostal.ro
Logo
Judet
Localitate
Adresa
Cauta dupa cod

Termeni si Conditii Codpostal.ro


Termeni si Conditii ("Termeni") Ultima modificare: Martie 03, 2015


Accesul la si utilizarea serviciului este conditionata de acceptarea si respectarea acestor termeni. Termenii se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care accesează sau utilizeaza Serviciul.


Prin accesarea sau utilizarea serviciului sunteti de acord să respectati acesti termeni. Daca nu sunteti de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu au dreptul să acceseze serviciul.


Link-uri spre alte site-uri web


Serviciul nostru poate contine link-uri catre site-uri Web sau servicii de la terti care nu sunt detinute sau controlate de CodPostal.


CodPostal nu are niciun control asupra, si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri Web sau servicii terta parte. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca, CodPostal nu va fi responsabil sau raspunzatoar, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul orice astfel de site-uri web sau servicii.


Va sfatuim sa cititi termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale site-urilor Web sau servicii de la terte parti pe care le vizitati.


Legea in vigoare


Acesti Termeni vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania, fara a tine cont de conflictul de dispozitiile de drept.


Incapacitatea noastra de a pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerata o renuntare a acestor drepturi. Daca orice prevedere a acestor Termeni este socotita a fi invalida sau inaplicabila de catre o instanta, restul prevederilor acestor Termeni vor ramane in vigoare. Acetti Termeni constituie intregul acord intre noi cu privire la serviciul nostru, si elimina si inlocuiesc orice acorduri anterioare, sa avem intre noi in ceea ce priveste Serviciul.


Modificari


Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau inlocui acesti termeni in orice moment. In cazul in care o revizuire este semnificativ, vom incerca sa furnizeze cel putin 30 de zile inainte de noi termeni care au efect. Ce reprezinta o schimbare material va fi stabilit la discretia noastră.


Prin continuarea a accesa sau utiliza serviciul nostru dupa aceste revizuiri intra in vigoare, sunteti de acord sa respectati termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noile conditii, va rugam sa incetati folosirea Serviciului.


Contactati-ne


Daca aveti intrebari despre acesti termeni, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2020 codpostal.ro | Termeni si Conditii | Coduri postale Posta Romana